Gebruikte Zitmaaier

Bent u op zoek naar gebruikte zitmaaiers? Dan bent u bij Augustijn Trading waar u wezen moet! Wij hebben een breed assortiment in tuinvoertuigen en parkvoertuigen. Dit gehele assortiment is online in te zien. Zo kunt u gelijk zien of wij de geschikte gebruikte zitmaaier voor u hebben. Als u een bod wilt uitbrengen of als u een bezichtiging wilt inplannen, vragen wij u om naar de contactpagina te gaan.

Zitmaaiers van Augustijn Trading zijn zitmaaiers van topmerken. Denk aan John Deere en Stiga die in ons assortiment zitten. Kortom een mooi aanbod, en dat dan ook tegen mooie prijzen. Gebreken bij de zitmaaiers vermelden wij altijd bij de omschrijving. De huidige staat van het voertuig is hier ook te zien. Transparant vinden we hierbij belangrijk. Vandaar dat er ook zo veel mogelijk foto’s bij staan, zodat u geen spijt krijgt van uw aankoop.

Mocht u uw gewenste gebruikte zitmaaier niet kunnen vinden? Gebruik dan de zoekfunctie eens rechtsbovenaan de website. In deze zoekfunctie kunt u ons aanbod filteren op merk, model of staat. Zo ziet u snel of uw gewenste gebruikte zitmaaier aanwezig is in ons assortiment. Mocht deze niet aanwezig zijn, kunt u altijd nog een aanvraag bij ons neerleggen, waarbij wij op zoek gaan naar uw wens.

Om ons actuele aanbod in gebruikte zitmaaiers te zien, klikt u op de onderstaande knop. 

Sidebar-items-2 gebruikte tractoren