Gebruikte Landbouwwerktuigen

Bent u op zoek naar gebruikte landbouwwerktuigen? Bij Augustijn Trading zijn we sinds 2008 actief in de handel van verschillende gebruikte landbouwwerktuigen. Begonnen als hobby, zijn wij tegenwoordig continu bezig met het binnenhalen van nieuwe werktuigen en tractoren voor onze voorraad. Omdat wij vaak op pad zijn, kunt u hier op onze website gemakkelijk foto’s en alle details bekijken van alle werktuigen in onze voorraad.

Augustijn Trading is begonnen met de handel in gebruikte zitmaaiers, en andere land-, tuin- en parkmachines. Inmiddels zijn uitgegroeid tot een volwaardige handelsonderneming, en wij houden ons dan ook bezig met de export van landbouwmachines en tractoren. Desondanks blijft de handel in gebruikte zitmaaiers een belangrijk deel van ons bedrijf.

Gebruikte landbouwwerktuigen nodig? Onze voorraad

Onze voorraad landbouwwerktuigen verandert continu. Onze meest recente aanwinsten staan gepresenteerd op de website. Wij focussen ons voornamelijk op werktuigen en zitmaaiers van de merken Stiga, Honda, John Deere en Husqvarna. Staat uw gewenste landbouwwerktuig er niet bij, of heeft u een specifieke aanvraag? Dan kunt u via de knop “specifieke aanvraag” gemakkelijk direct contact opnemen. Dan gaan wij voor u op zoek naar het gewenste model.

Voor een tweedehands landbouwwerktuig, van bekende en vertrouwde merken met een goede kwaliteit, neemt u contact op met Augustijn Trading. U kunt telefonisch, per mail contact opnemen, of via één van de knoppen op de website direct een bericht achterlaten. Ook kunt u een afspraak maken om langs te komen bij onze vestiging in Standdaarbuiten, om onze voorraad te bekijken.

Klik op onderstaande knop om ons actuele assortiment te bekijken.

Gebruikte Landbouwwerktuigen